Två tävlingar i Norrland (Vännäs + Jukkasjärvi)!

Uncategorized

Norrlands-folk: se hit! Ni missar väl inte att det för första gången i Rubiks kubs historia kommer hållas två tävlingar i er landsdel under samma månad?

Först ut är Vännäs & Friends, den 14-16:e juni. Alla grenar utom Multi-BLD står på programmet, men de populäraste grenarna startar inte förrän på lördag eftermiddag. Senare den kvällen blir det pizza-party, det perfekta sättet att runda av en tävlingsdag!

Sedan, bara två veckor senare, är det dags för den nordligaste tävlingen i Svensk kubhistoria. Detta då kuben intar den världskända Ishotells-byn Jukkasjärvi, för tävlingen Jukkasjärvi Midnight Sun 2024 (den 28-30/6). Här hålls alla officiella grenar, och med tanke på säsongen så tar vi sovmorgnar och långa pauser, och tävlar sedan in i midnattssolen på kvällen. Precis som i Vännäs går det sedan att sova över gratis i lokalen. Att flyga upp till Kiruna kostar bara 649kr för ungdomar med rabattkoden ”UNDER26” på Norwegian, och förhoppningsvis släpper Vy Tåg / SJ nattågsbiljetterna hem vilken dag som helst nu…

Hoppas vi syns på någon av tävlingarna!

https://www.worldcubeassociation.org/competitions/VannasFriends2024
https://www.worldcubeassociation.org/competitions/JukkasjarviMidnightSun2024

en_USEnglish