Vi söker nya WCA-Delegater till Sverige!

Uncategorized

Länk till formulär (ansökan stänger 20:e november): https://forms.gle/boeZfJvPFkZoqkkbA

Vi vill först och främst tacka alla som kom till årets SM som gick av stapeln förra helgen. Det blev en lyckad tävling med många glada ansikten, nya deltagare, proffs, fina resultat och härlig gemenskap. Ett extra stort grattis till Linus Thyberg, som sänkte sitt PB-snitt både i semifinal och final för att säkra hans första SM-guld i 3×3.

Som ni alla säkert märker så växer Speedcubing i Sverige fort just nu. Fler än någonsin vill arrangera tävlingar, och det i olika delar av landet, vilket är jättekul! Dessutom blir dessa tävlingar större och större i takt med att efterfrågan ökar. Vi tre som är WCA-Delegater i Sverige i dagsläget (Anders, Daniel och Viktor) känner inte längre att vi varken hinner med att hjälpa alla som vill arrangera, eller att vi tillsammans orkar och räcker till på de allra största tävlingarna med uppemot 200 deltagare.

Därför är det nu dags att rekrytera en eller flera nya WCA-Delegater till Sverige! En ny Delegat börjar sin resa som Trainee-Delegat, för att tränas upp av oss med målet att i framtiden bli Junior-Delegat och slutligen fullständig Delegat. Det finns ett antal meriterande egenskaper som vi önskar hos sökande, men var för den skull inte rädd att söka om du inte känner att du uppfyller exakt alla krav, utan vi kan lära dig det mesta du behöver veta.

Är du mer intresserad av vad rollen som Trainee-Delegat eller WCA-Delegat innebär så kan du läsa mer i själva formuläret här: https://forms.gle/boeZfJvPFkZoqkkbA. Här listas även de egenskaper vi önskar hos sökande. Har du frågor kan du antingen ställa dem i kommentarerna nedan, eller privat till någon av de svenska Delegaterna. 

Varmt välkommen med din ansökan!

//Anders Berggren, Daniel Wallin och Viktor Zenk, WCA-Delegater i Sverige

sv_SESwedish