Vi söker nya WCA-Delegater till Sverige!

Uncategorized

Länk till formulär: https://forms.gle/m4z3RYXpEhHQSZPW6
Ansökan stänger 25:e oktober.

Som ni alla säkert märker så växer Speedcubing i Sverige fort just nu. Fler än någonsin vill arrangera tävlingar, och det i olika delar av landet, vilket är jättekul! Det innebär däremot att vi som är WCA-Delegater i Sverige i dagsläget (Anders, Daniel, Viktor, Peter, Helmer, Leo) nu börjar få svårt att hinna med att hjälpa alla som vill arrangera.

Därför är det nu dags att rekrytera en eller flera nya WCA-Delegater till Sverige! En ny Delegat börjar sin resa som Trainee-Delegat, för att tränas upp av oss med målet att i framtiden bli Junior-Delegat och slutligen fullständig Delegat. Det finns ett antal meriterande egenskaper som vi önskar hos sökande, men var för den skull inte rädd att söka om du inte känner att du uppfyller exakt alla krav. Det är helhetsbilden som är intressant.

Är du mer intresserad av vad rollen som Trainee-Delegat eller WCA-Delegat innebär så kan du läsa mer i själva formuläret här: https://forms.gle/m4z3RYXpEhHQSZPW6. Där listas även de egenskaper vi önskar hos sökande. Har du frågor kan du antingen ställa dem i kommentarerna nedan, eller privat till någon av de svenska Delegaterna.

Varmt välkommen med din ansökan!

//WCA-Delegater i Sverige

sv_SESwedish