Vardagscubing I – Uppsala 2022

Uncategorized

Vardagscubing I – Uppsala 2022 är annonserad! Detta är ett nytt test i Sverige av ett format som hade premiär i Danmark under 2022: tävling på vardagar. Denna håller på från 17:10-21:15 på en måndag. https://www.worldcubeassociation.org/competitions/VardagscubingIUppsala2022

Alla grenar?! Ja, alla deltagare får 20 minuter (i total lösningstid, kumulativt) på sig att göra lösningar i de grenar de själva vill. Det går alltså att anmäla sig i 15 grenar och blanda hejvilt i vilka du vill tävla i (dock går det inte att kombinera med Multi-Blind / FMC, dessa kan man bara tävla i separat).

Du kan också arrangera en sån här tävling! Den kan arrangeras i nästan vilken matsal, samlingslokal eller klubbstuga som helst, är en mindre tävling (som är mindre arbets- och tidskrävande) samt ändå ger chans att tävla i de grenar man vill.

Vill du också arrangera en tävling? Mer information om hur du går tillväga, vad vi kan hjälpa till med samt hur du kontaktar oss finns här: https://svekub.se/arrangera/

May be a cartoon of text that says "Vardagscubing I -Uppsala 2022 Datum: 28:e november 2022 Stad: Uppsala Grenar: Anmälan öppnar 21:a oktober! SVEKUB"

0

People reached

0

Engagements

Distribution score

Boost post

Like

Comment

Share

sv_SESwedish